20% zniżki w restauracji Restauracja Sardynia

Kuchnia: włoska
Adres: ul. Oboźna 9 lok. 105, 00-332 Warszawa
Kontakt: 222113484
Menu: Menu
    Zobacz profil restauracji
Wykluczenia
ico
ico

Opis oferty

Kup kartę OpenCard i ciesz się zniżkami przez cały rok. Pamiętaj, że karta umożliwia korzystania z rabatów we wszystkich restauracjach, które należą do programu.

UWAGA! Zniżki nie obowiązują na zestawy lunchowe, na wynos oraz nie łączą się z innymi promocjami restauracji.

Korzystaj z oferty przez:
3, 6 lub 12 miesięcy
Rodzaj oferty:
-20% na cały rachunek
Możesz korzystać
przy każdej wizycie
Restauracja Sardynia Karta OpenCard
Ustawienia
Okres ważności
Forma karty
Przesyłka

Koszt: 49 zł
Koszt dostawy: 0 zł
Cechy oferty
Korzystaj ze znajomymi Wygodna forma odebrania zniżki Odkrywaj nowe restauracje Oszczędzaj w całej Polsce
Opinie
(12 opinii)
  • Krzysztof
  • Adrian
    Jedzenie w porządku, obsługa nie mówi po Polsku, kelner najpierw pomimo poinformowania o Opencard zapomniał naliczyć rabat, a następnie wydał o 10 zł za mało reszty (nie chciało już mi się walczyć, potraktowałem to jako napiwek, ale niesmak pozostał...).
  • Tomasz
    Bardzo przyzwoity poziom, wart polecenia
  • Piotr
    polecam, smacznie i mila obsluga
  • Piotr
    Mila atmosfera, smaczne jedzenie, dobry stosunek jakosci do ceny
  • Paulina
    Komentarz
  • Joanna
    przyjemnie Ale jedzenie nie zachwyca. Ravioli mogłoby być lepsze
  • Mirosław
    Na prawdę fajne miejsce.
  • Sylwia
    Smacznie, miła obsługa, bezpretensjonalnie, wrócimy
  • Zuzanna
    Przepyszne jedzenie, bardzo ciekawy wybór win i przemiła obsługa. Przysmaki kuchni sardyńskiej w bardzo dobrym wydaniu. Z pewnością wrócę ;)
  • Michal
    Kuchnia bardzo dobra. Obsluga bardzo kiepska i niemila - Pani kelnerka popelnila blad w rachunku mylac sie w zamowieniu i zamiast przeprosic to robila problemy i traktowala nas jak idiotow. Za to knajpa otrzymuje duzy minus.
  • Zofia
    Pyszne jedzenie, bardzo miła pani obsługująca, umiała swietnie doradzić. Polecam makaron bottarga z kawiorem z cefala oraz stek z tuńczyka.